OČITO PALI /

Dijeta kojom je Lepa Brena skinula 17 kilograma: Ovo je kompletan plan prehrane

Image
Foto: Instagram/Lepa Brena

Brena se sve do današnjeg dana nije odrekla svoje dijete, pa kada nabaci koji kilogram, ponovno se vrati na svoj režim, što svjedoči o tome koliko je on uspješan

6.3.2024.
6:41
Instagram/Lepa Brena
VOYO logo

Slavna pjevačica Lepa Brena na početku je svoje karijere izgledala potpuno drugačije nego što izgleda danas, a u jednom trenutku života borila se s viškom kilograma, gdje je uspjela sa 89 spasti na 67 kilograma.

Zbog svog izgleda našla se na meti brojnih kritika i reakcija javnosti, a kako bi im stala na kraj, odlučila se posvetiti prehrani i dovesti liniju do savršenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

Kako bi to postigla, bilo je potrebno podvrgnuti se rigoroznom režimu prehrane, zahvaljujući kojem je u šest mjeseci uspjela skinuti 17 kilograma.

Brena se sve do današnjeg dana nije odrekla svoje dijete, pa kada nabaci koji kilogram, ponovno se vrati na svoj režim, što svjedoči o tome koliko je on uspješan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'NISAM NEKA KUHARICA' /

Recept za pizzu by Ava Karabatić: Ako vam ispadne kao njoj, i vama je oprošteno

Image
'NISAM NEKA KUHARICA' /

Recept za pizzu by Ava Karabatić: Ako vam ispadne kao njoj, i vama je oprošteno

Srpski portal Mondo saznao je o kakvoj je točno dijeti riječ.

Prvi dan

Prvi dan za doručak jede musli od zobenih pahuljica, svježe voće s malo badema, a za ručak je na meniju riba s žara i povrće kuhano na pari.

Za večeru konzumira gustu juhu ili veliki tanjur s posnim sirom.

Drugi dan

Drugi dan započinje sa salatom i dva kuhana jaja. U zelenu salatu stavi još i pola šalice mrkve, pola šalice cikle i jednu žličicu ulja. Za ručak mršavi uz tanjur guste juhe od povrća, 200 grama ribe na žaru, i salatu po izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za večeru ponovno jede salatu za koju koristi jednu mrkvu, krastavac, jednu šalicu crvenog kupusa, pola poriluka, pola zelene salate, rikolu, mladi špinat, pola žličice ulja, i malo limuna. U večeru ide i neki protein - malo piletine ili konzerva tune, a uz to popije i šalicu jogurta.

Treći dan

Treći dan za doručak pojede omlet s brokulom i sirom. Za ručak konzumira tanjur guste juhe od povrća, 150 grama pečenog odreska i salatu od svježeg povrća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večera salatu od tune u koju nadoda i ¼ zelene salate, 100 grama paprike, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 grama feta sira, 20 grama maslina, ½ žlice origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml limunovog soka, ½ žlice ulja, i 200 ml jogurta.

POGLEDAJTE VIDEO: Nutricionist u Direktu o tome treba li zbog umjetnog sladila prestati piti dijetalna pića ili je bolje ostaviti se salama i kobasica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo